boekhoudacademie mastermind
Daphne Lie van de boekhoudacademie

Je weet niet wat je niet weet.
Daphne Lie - trainer en boekhouder

Veel ondernemers ervaren geen vrijheid wanneer het gaat om de financiële kant van het ondernemerschap, terwijl vrijheid juist vaak een motivatie is om als zelfstandig ondernemer door het leven te gaan. Ik wil ondernemers graag helpen zich ook vrij te voelen bij hun financiën. Ik doe dit door persoonlijke begeleiding en on- en offline trainingen.


Ik maak onderscheid in drie stappen waardoor een ondernemer de touwtjes over de financiën in handen krijgt:

  • een actuele online boekhouding die up-to-date is
  • de cijfers leren lezen en begrijpen
  • de cijfers inzetten om doelen te behalen en gemakkelijker keuzes te kunnen maken.

Ik vind het belangrijk om zelf en met mijn onderneming ook in ontwikkeling te blijven. In de begroting zal dan ook altijd een budget voor opleidingen vastgesteld worden. Verder wordt er niet alleen naar de cijfers gekeken, maar er is ook aandacht voor persoon van de ondernemer. “Passie voor cijfers, hart voor ondernemers”.


Naast het geven van trainingen en advies, verzorg ik met mijn team ook jaarafsluitingen en belastingaangiften.


Voor wie: elke ondernemer die, op persoonlijk en zakelijk vlak, wil groeien.
Boekhoudacademie.nl

Waarom doe je wat je doet?
Angeline Evers - coach en consultant

Ik ben zo’n type mens die het allemaal zelf wil uitzoeken en ervan overtuigd is dat ik geen hulp nodig heb. Dit komt doordat ik leergierig van aard ben en vaak snel een oplossing of antwoord kan vinden. Hierdoor weet ik als geen ander dat er een limiet is aan hoeveel je zelf kunt uitzoeken en hoe dit (vaak onbewust) groei in de weg kan zitten. Soms heb je hulp nodig van een expert om je eigen kennis verder te kunnen ontwikkelen.


Met Moneybird kan je snel starten en eenvoudig zelf de administratie bijhouden. Een ervaring die ik beleef sinds 2010 en graag met andere ondernemers wil delen. De uitgebreide kennis die ik heb opgedaan in de financiële wereld helpt mij om het beste uit Moneybird te halen.


Ik gun ondernemers hetzelfde enthousiasme en wil ze dat geven door mee te kijken naar de (geautomatiseerde) processen binnen de administratie. Ik doe dit door persoonlijke begeleiding op maat en brainstormsessies.


Voor wie: van startende ondernemer tot boekhouder.
AEsh.nl

Een up-to-date administratie voor iedereen.
Monique Holgen - fiscaal adviseur en boekhouder

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer zijn eigen boekhouding kan bijhouden. Houd je je boekhouding vooral dagelijks goed bij, dan ben je veel minder tijd kwijt en wordt het onderdeel van je routine. Daarom vind ik het erg belangrijk dat wanneer je start met Moneybird ik je niet laat verdrinken in wat er zoal op je afkomt. Ik vind tijd steken in een klant die net begonnen is met Moneybird essentieel. Wanneer iemand nog aan het opstarten is, dan kun je iemand gelijk goed op weg helpen. Dat scheelt achteraf veel corrigeer werkzaamheden.


Daarnaast is een boekhouder uiteraard nodig voor alle andere dingen die om de hoek komen kijken. Denk aan adviezen, de jaaraangiftes en dergelijke. Ik spreek mijn klanten regelmatig. Dat kan bij mij op kantoor in Arnhem of via andere media zoals telefoon, e-mail, WhatsApp en Teams. Dan kijken we samen naar de administratie in Moneybird en naar wat er verbeterd kan worden.


Voor wie: voor ondernemers die graag zelf controle houden over hun administratie, inzicht in de cijfers willen hebben en een administratie die altijd up to date is.
Administratiekantoorholgen.nl

Start met besparen.
Suzan de Wit - visionair en boekhouder

Ik richt me voornamelijk op ZZP’ers met mijn bedrijf. Groei jij door naar een BV? Dan werk ik graag samen met Monique, een dikke win-win.


Door Moneybird boekhouder te zijn zorg ik er samen met mijn team voor dat je snel kunt boekhouden en daardoor inzicht krijgt en houdt op je cijfers. Wij zorgen ervoor dat met maximaal 30 minuten per week jouw boekhouding tiptop in orde blijft.


Wil je daarnaast strategischer aan de slag met je bedrijf en je langere termijn visie? Bij mij kun je ook terecht voor strategiesessies om de stip op jouw bedrijfshorizon weer zichtbaar te maken. Daarmee ga jij vanuit de waan van de dag door naar de rol van CEO van jouw bedrijf.


Voor wie: ondernemers die weten dat de boekhouding bij het runnen van een bedrijf hoort, maar niet persé blij worden ervan.
zz-perfect.nl